korting abonnement avifauna

eten en jagen zoals zij dat in de natuur gewend zijn. Vogelpark AvifaunaGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenRolstoel. Safaripark Beekse Bergen 35 korting, zooParc Overloon 35 korting, attractieparken Avonturenpark Hellendoorn 50 korting Toverland 20 korting op het reguliere tarief ( 120 cm) Moviepark Germany 50 korting op het volwassen tarief Plopsa-parken 40 korting Kinderen 1 meter en volwassenen. Nieuwe abonnementen in Belgi, vraag de voordeligste abonnementsvoorwaarden voor een abonnement aan bij bk pannenset korting Sanoma Magazines Belgium, Telecomlaan 5-7, 1831 Diegem, tel.:, fax: 02/776.22.39 of surf naar. Diergaarde Blijdorp 50 korting, artis 25 korting, er kan om een betalingsbewijs gevraagd worden. De korting is niet geldig.c.m. Je kunt dan een ander welkomstgeschenk uitkiezen. De jarige zelf is altijd gratis! Half jaar 91,96 94,63, kwartaal 47,53 50,20, digitaal lezen, indien bij je abonnement digitaal lezen is inbegrepen kun je de digitale versie van jouw favoriete tijdschrift lezen waar en wanneer je wilt op je iPad, iPhone of Android-tablet of -telefoon. Let op: Lever de voordeelpas niet in, want deze is heel 2018 geldig bij de genoemde attracties!

Iedere dag kun je maximaal 4 personen per volwassene meenemen met 25 korting. Opzegging van het abonnement na automatische verlenging kan met inachtneming van een opzegtermijn van een maand.

Pcnautic kortingscode
Ylonn kortingscode

Meer informatie volgt in het voorjaar en via de abonnementhouders-nieuwsbrief. Of ontdek de rode pandas in de Oosterse tuin! De Diergaarde is op deze avonden tot.30 uur geopend! Korting op geselecteerde activiteiten in wildlands. Julianatoren 40 korting (Alleen geldig op tickets voor personen vanaf 1 meter! Om gebruik te maken van onderstaande kortingen dient u uw abonnementspassen en de voordeelpas 2018 (meegezonden bij het De Giraffe van december 2017 of bij aanschaf van uw abonnement ontvangen) te laten zien aan de kassa van het betreffende park. Je betaalt door middel van een eenmalige automatische incasso. Wanneer je het bestelde product niet wilt houden dan dien je binnen 14 werkdagen contact op te nemen met onze klantenservice. Alle op de shop genoemde prijzen zijn inclusief alle belastingen.