playstation vr korting

de hardware-specificaties van de komende gameconsole eruit zullen zien. FortNite met een speciale editie en nog veel meer exclusieve Playstation 5 games. Laten we snel terugkijken naar hoe het met de originele PlayStation 3 en Playstation 4 verkoop ging. De verschillen in de Playstation 5 prijzen liggen aan de pakketten zelf.

In plaats van een officile bundel is er gelukkig wel een aanbieding, waarbij je de PS4 Slim 1TB met 2 controllers en het fifa 19-spel ontvangt. Zo is de Slim lichter en compacter, terwijl de Pro een hogere gameresolutie ondersteunt. Een Playstation 5 kopen doe je natuurlijk alleen wanneer er een dikke aanbieding.

Waar krijg je korting met studentenpas
Kwik fit kortingscode

Want als kortingscode viata.be je de PS5 in de winkel kunt kopen dan is deze binnen no time uitverkocht. De aanpassing is ook nuttig voor de PlayStation 4 Camera, die de controller hierdoor makkelijker kan volgen. Het is niet onmogelijk dat de lancering van de Playstation 5 al in 2019 is en we de PS5 in dat jaar dus al kunnen bestellen. Hoewel alle drie de systemen prima functioneren, zijn er wel degelijk verschillen. Ja, de PS4 Pro speelt bepaalde games af in 4K-resolutie, waardoor ze er een stuk mooier uitzien. Speel zoals jij het wilt.