tuinidee kortingscode

2011 is het weer zover. En verder zijn er inspirerende lezingen op het TIPplein, vindt u bijzondere planten op het Kwekersplein en kunt u vanzelfsprekend ook lekker shoppen. Stuur mij tips, wij respecteren jouw e-mail privacy.

tuinidee kortingscode

De tuinspecialisten bij TuinIdee helpen je graag op weg. Tuinexpert Jurgen Smit geeft diverse demonstraties op de beurs. De tuin is steeds vaker een verlengstuk van je woonkamer en daarom is het belangrijk dat de tuin er top bijligt.

Tuinidee, het grootste en groenste evenement van Nederland in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch. Voorbeeldtuinen helpen u ideen vormen over de inrichting van uw ideale tuin. De gezelligheid van de woonkamer verplaatst zich steeds meer naar je tuin en daar wil je zo lang mogelijk van genieten. Bonus: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie. Door, kim van der Kolk - mobiel. Creer een oase vlakbij huis. Ook wordt er aandacht gegeven aan de juiste manier van snoeien, beplanting en voeding. Met een beetje aandacht en de juiste tips kom je een heel eind. Koop uw kaartjes in de online voorverkoop met 5,- korting. Lekker genieten met familie, eindeloos spelen met de kinderen, relaxen in je loungebank.

Naar TuinIdee, een leuk dagje uit - Anwbtuinidee kortingscode