korting greenfees

van het boekje, het kortingscoupon boekje 2019 is geldig van 01 januari.e.m. De vervaldatum wordt op alle coupons vermeld. De korting is alleen van toepassing op de reguliere greenfeetarieven. Op zoek naar leuke golf aanbiedingen en de beste greenfee acties? De voordelen van het boekje. De enige beperking is het aantal coupons per golfbaan in het boekje, het aantal coupons per golfbaan en het soort kortingen is te vinden op : kortingen. Hebben de coupons een vervaldatum? Nee, U koopt uw boekje(s) eenvoudigweg op onze site of op dutch.

Het Golf O max boekje is in het Frans maar met behulp van deze Nederlandstalige website leest u eenvoudig hoe het systeem functioneert en op welke wijze u gebruik kunt maken van alle coupons die door ons golfpartners worden aangeboden,.w.z. Reserveer uw tee time zoals u gewend bent.

Early birdof twilight zijn hiervan uitgesloten. Gasten van De Krim Texel ontvangen 30 korting op de greenfee.

Kortingscode fietstas.nu, Korting scapino ballet, Ns korting kruidvat 2019,

2 tot 4 coupons per golfclub. Als u een golfer bent die graag reist en nieuwe golfbanen ontdekt, is Golf O Max uw ideale en vooral gunstige partner. Hieronder vindt u de tarieven. Het is zeer eenvoudig om van de kortingscoupons te genieten. Een groep bevriende golfers kan bijv. Het "Golf O Max" couponboekje 2019 laat u toe om onze 531 golfpartners in Frankrijk, Belgi, Duitsland, Nederland, Zwitserland, Luxemburg, Marokko, Spanje, Itali en Portugal uiterst gunstig te ontdekken. Nee, de Golf O Max kortingen zijn niet combineerbaar met een andere aanbiedingen. Kan het gratis kaarten huishoudbeurs 2019 kruidvat boekje door meerdere golfers gebruikt worden? U vindt de kortingen per golfbaan in de sectie: kortingen. De gemiddelde korting van alle coupons bedraagt 34,00, derhalve is uw boekje reeds lonend na gebruik van amper twee verzilverde coupons.

Korting greenfees
korting greenfees

Kortingscode c&a gele doos 2019, Kortingskaartjes meerdal,