korting hotels.nl

te bereiken. Een fantastisch 5-sterren hotel voor wie op vakantie wil zonder kleine kinderen, de minimumleeftijd is hier 16 jaar. Dit heerlijk luxe resort ligt op een prachtige locatie direct aan een privé zandstrand. Verder is.a. Deze kunt u zelf meenemen of kopen/huren bij wellnessresort de Zwaluwhoeve.

Korting hotels.nl
korting hotels.nl

Het hotel ligt dicht bij het centrum van Rethymon. . Leonardo Hotel Antwerpen is een klassiek gebouw met een moderne, licht en luchtige inrichting. Sentido Apollo Blue, wil jij tijdens jouw vakantie echt genieten van het Griekse vakantiegevoel en het liefst in een luxe designhotel? Leonardo Hotel Antwerpen heeft een eigen parkeergarage waar u uw auto voor 15 per nacht kunt laten staan.

Thermae 2000 avondentree korting, Artis entree met korting, Efteling 65 korting, Anwb korting schiphol parkeren,

Het ligt direct aan een schitterend zandstrand en er zijn volop faciliteiten voor jong en oud. Dan kom je heerlijk tot ontspanning in het wellness-centrum. Het hotel heeft drie à la carte restaurants en een buffetrestaurant en maar liefst vijf zwembaden! Al bij aankomst wordt je hier heerlijk in de watten gelegd. Ben je toe aan wat ontspanning na een dagje Kos-stad? E: Zwaluwhoeve, zuiderzeestraatweg AJ Hierden, t: 31 (0). Rij door gedurende 850m en sla rechts af via de L598. Hier glijdt alle dagelijkse stress zo van. Vanuit Stuttgart of Munich: Neem de A8 noordelijk om de stad te verlaten.

Korting hotels.nl
korting hotels.nl