kortingscode escape room alkmaar

korting op de meeste escape rooms. Aan jullie om het te ontcijferen. Heb jij altijd al gedroomd hoe het is om uit een gevangenis te ontsnappen? Met minimaal 3 en maximaal 8 personen nemen jullie een kijkje in een mystieke kamer waaruit jullie binnen een uur moeten zien te ontsnappen. Soms heb je nog maar weinig tijd om de kamer te kunnen verlaten en moet je dus behoorlijk snel zijn! Zijn assistente is vermist. Daarnaast is er een jukebox, een tafelvoetbal, flipperkast en zijn er diverse breinbrekende puzzels op te lossen. Korting is geldig voor maximaal 8 spelers. Echter, de ontwerpers van dit systeem waren bang voor haar macht en bouwden daarom in het geheim een veiligheidsmaatregel in: een code.

Escape Room - Biddinghuizen, ook de escape rooms van Biddinghuizen staan garant voor een onvergetelijke ervaring! Aan jullie de taak om uit zijn kantoor te ontsnappen en de verblijfplaats van zijn assistente te ontdekken! Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Escape Room korting! Meer Korting, voorkom dat je teveel betaalt! De tijdbom tikt sneller en sneller door terwijl jij en je team geen steek vooruit komen, aaaah! Andere acties en/of kortingen. Melding verbergen, meer info.

kortingscode escape room alkmaar

Ciske de rat kortingscode 2019
Mycards nl kortingscode

Lukt het jou en je team om te ontsnappen uit deze mysterieuze kamer? Avontuur Escape Room Alkmaar, het spel korting ipad air 2 price canada bestaat uit verschillende kamers waaruit jij moet ontsnappen. Lang geleden was er een lief weesmeisje dat al jaren droomde van een mooie eigen kamer voor zichzelf. Daarom is Sherlock Holmes uitgenodigd om op zoek te gaan naar de locatie van de oorspronkelijke code. Echter, deze man was toch niet zo lief als ze dacht Wat is haar overkomen? Er zijn verschillende soorten escape rooms in Nederland met elk hun eigen verhaal en raadsels. Je hoeft je bij Escape Room Alkmaar dus nooit te vervelen. Zo is er onder meer The Great Hatini waar u in terecht kunt komen, een oefenruimte van een Hatiaanse voodoopriester en goochelaar. Kortom: naar welke Escape Room je ook toegaat, het is een superspannende ervaring die je niet snel zult vergeten. Mis geen Escape Room aanbieding! Bij Escape Room Alkmaar kunt u na afloop ook gezellig iets drinken.