week ov weekend korting

Grofweg rijdt het reguliere openbaar vervoer tussen 4:00 s morgens en 12:00 s avonds, aangevuld met nachtbussen. 15 korting op internationale reizen met railplus, voor 15 extra per jaar. Check dan vooraf in de routeplanner van de BVG welke verbinding je het beste kunt nemen. Van lijn 19 van Connexxion (HulstAntwerpenBreda) kan alleen gebruik worden gemaakt als men in Nederland in- en uitstapt. Alles binnen de ring te voet doen?

Triumph korting, Hotdevil kortingscode,

In al deze gevallen geldt een gedoogbeleid, de OV-chipkaart dient als zichtkaart en kan wel gecontroleerd worden op geldigheid van het abonnement. In de meeste gevallen heb je genoeg aan een tickets voor zones A. Een groot deel van de studenten beschikte echter nog niet over een opgeladen OV-chipkaart. Kinderen van 6 tot 14 jaar reizen met kortingstarief. Ook zal het niet ongewoon zijn wanneer een zwerver je een straatkrant probeert aan te smeren.

Regionale treinen ( Regionalbahn ) Met je OV-ticket kun je ook gebruik maken van de regionale treinen binnen de zone, te herkennen aan de letters RE of RB, gevolgd door het nummer van het traject (bijvoorbeeld RE7 of RB14). Zelf gebruik ik buslijn TXL het meest, de pendelbus die luchthaven Tegel met de binnenstad verbindt. Ik wil veel gebruik maken van het openbaar vervoer: Doorgaans raad ik bezoekers aan om een dagkaart te kopen voor het openbaar vervoer ( Tageskarte ).