betekenis korting voor contant

u gebruik maakt van de koppeling met Mollie zodat uw facturen online betaald kunnen worden, zal de financile korting automatisch toegepast worden. De betekenis van Skonto is: korting ( voor contant betekenis Skonto. Het is de keuze van de klant of zij van deze korting willen genieten en de factuur dus betalen voor een bepaalde datum, of pas later willen betalen zonder de korting. Korting voor contante betaling of ook wel financile korting genoemd, is een korting dat u gaat toekennen aan de klant wanneer zij snel betalen. Optioneel kunt u via de knop "Instellingen" de standaardkorting en standaardtermijn instellen dat gebruikt zal worden voor alle nieuw aangemaakte facturen.

Op deze website geven we antwoord op deze vragen! Dan kunt u de tag kvcb gebruiken om de procentuele korting te vermelden en de tag kvcb_datum gebruiken om de uiterste betaaldatum te vermelden. U kan bijvoorbeeld een korting van 2 toekennen wanneer een factuur betaald wordt binnen de 8 dagen, maar de factuur mag ook betaald worden binnen de 30 dagen zonder korting.

Prison escape korting
Cultuurpas korting

Wanneer de betaallink gebruikt wordt voor de vervaldatum voor de contante betaling zal het kortingsbedrag gebruikt worden, nadien het gewone totale bedrag. Er is al veel gezocht naar de betekenis van Skonto en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis. Onderschrift, wil u op uw factuur iets extra vermelden over deze korting? Je bent niet de enige die hier moeite mee heeft. Wij hopen dat jij ook wat aan de informatie op deze website hebt gehad. Een voorbeeld: Wanneer u deze factuur betaald voor kvcb_datum kunt u van een korting van kvcb genieten.