ns kortingskaart opzeggen

opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het NS voordeelurenkaart abonnement op te zeggen. U kunt er dan voor kiezen om uw abonnement op te zeggen. Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

ns kortingskaart opzeggen

Abonnement opzeggen Klantenservice Opzeggen of annuleren Klantenservice Opzeggen Dal voordeel abonnement NS Community

Praxis kortingskaart activeren, Ov kortingskaart tijden, Ov kortingskaart stopzetten, Zandsculpturen kortingskaarten,

Overstappen, wilt u overstappen naar een duurder abonnement? NS voordeelurenkaart Bij het inchecken in de tram cvkoopjes kortingscode bedacht ik dat ik toch eens eindelijk mijn voordeelurenkaart moest opzeggen. Misschien dat je dan zelfs voor elkaar krijgt dat het nog per 16 juni opgezegd kan worden; anders in ieder geval per 16 juli. Dit kan via: een priv├ębericht op, twitter een priv├ębericht op, facebook. Abonnement opzeggen, u kunt uw NS-abonnement op verschillende manieren opzeggen. Deur-tot-deurdienst of een reservering annuleren? Uw OV-chipkaart na opzegging. Bekijk onze abonnementen, meer over het overstappen naar een ander abonnement.

In dat geval geldt die datum als de datum van beindiging. Stapt u over naar een ander abonnement van NS, dan kunt u dit nieuwe abonnement eenvoudig op uw OV-chipkaart activeren. Het is niet mogelijk om tussentijds uw maandabonnement te beindigen. U kunt helaas geen abonnement voor een ander opzeggen. De beindiging gaat in op dezelfde dag van de maand, als de dag waarop uw abonnement is gestart. Overigens wordt bij het aanmaken van die brief over de verlenging doorgaans ook meteen een incasso-opdracht aangemaakt, die door klantenservice niet ongedaan kan worden gemaakt.