burgers zoo korting ing

Dan kun je bieden op twee toegangskaartjes via. Onze verwachting is dat deze actie later dit jaar, of in 2019 kortingscode bonprix sept 2019 terug keert.

Bijzonder is ook dat je bij Burgers Zoo op safari kunt. In een enorme glazen tank, met een heus scheepswrak erin, zwemmen een aantal flinke haaien rond. Met het openbaar vervoer kun je prima naar Burgers Zoo en het is ook nog eens beter voor het milieu! In de Desert leven dan ook echte woestijnbewoners, zoals slangen, schorpioenen en uiltjes. De tickets zijn te koop t/m, en zijn te gebruiken t/m 21 december 2018. Met behulp van deze gegevens kunnen we u persoonlijke service verlenen en zijn uw aangekochte tickets snel en eenvoudig is ons systeem terug te vinden. Vooral in de frisse wintermaanden is dit een heerlijk tropisch uitstapje! De dierentuin is ruim opgezet: maar liefst 45 hectare groot. Hier is het echter niet tropisch nat, maar juist kurkdroog. Zo kun je vanuit een houten observatiehut jachtluipaarden en de leeuwenfamilie bewonderen. Maar ook bij Burgers Zoo zelf kun je korting krijgen. In Burgers Zoo vind je de mooiste diersoorten.

Sinds 1913 is Burgers ' Zoo een modern Dierenpark in het Gelderse Arnhem. In het dierenpark staan al jaren een aantal zaken voorop: het welzijn van de dieren. Koop nu uw kaarten voor Burgers ' Zoo online met korting!