40 korting ns wanneer geldig

aanschaffen bij de AH to go shops op de stations. Bij nieuwe persoonlijke kaarten ter vervanging van een vervallen kaart met een dergelijk product is activeren helemaal niet nodig. Looptijd aanbieding: t/m 17 februari 2013 Prijs: 13,99 Geldigheid NS dagkaart: 9 februari 2013 t/m tal personen: 1 Inclusief traktatie: nee Treinvervoerder: Alle treinvervoerders Link: NS Dagkaart actie Kruidvat Opmerking: Alleen geldig op zaterdag en zondag dus niet op doordeweekse dagen. De actietickets van deze kortingsactie zijn te gebruiken t/m en geldig van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Instap- en basistarief, Een overzicht van de tarieven is te vinden in het artikel OV-chipkaart op de wiki van OV in Nederland De regel is dat de kortste route, de snelste route of de comfortabelste route (dat is met minder overstappen) genomen wordt. De conducteur kan het abonnement dat op de OV-chipkaart staat op geldigheid controleren. In- en uitchecken bewerken Reizigers worden in overstapzones met uniforme bebording begeleid in het maken van een overstap tussen trein- en/of metrovervoerders. Kruidvat NS dagkaart actie De eerste treinkaart actie van dit jaar is weer een feit. Reist u vaak in de spits, overweeg dan Altijd Vrij. Een Railrunner voor een alleenreizend kind is verkrijgbaar in de automaat als eenmalige chipkaart van 2,50 of te laden op de OV-chipkaart van het kind.

Alle lopende NS dagkaart acties van AH, Hema, C1000 Kruidvat, Blokker, Rover, CJP, Jumbo, Spoordeelwinkel en de NS acties in een actueel overzicht.
Nu 27 Efteling kortingscodes beschikbaar - Vandaag 25 5 korting bij Efteling via - Codes zijn getest.
Onbeperkt reizen buiten de spits, in het weekend en op feestdagen.
Met het Dal Vrij abonnement van.
T/m 28 februari 2019 bestelt u voor 19 (2e klas) een NS dagretour voor een bestemming naar keuze.

Roberto romero kortingscode
Melano armband korting

Na dit jaar kan het kortingsbon bij bol.com treinabonnementen elke maand worden opgezegd. In veel regio's zijn nog abonnementen verkrijgbaar op basis van zones als vervanger van het per fgeschafte VBN-sterabonnement. In 2002 werden voor het eerst poortjes getest bij. 2 Etos dagkaarten voor 19,90 Bestel t/m 2 NS dagkaarten voor slechts 19,90 geldig vanaf 11:00 uur! NS Meereisretour (Februari 2018) Voor slechts 8,95 reist u retour met iemand mee naar Amsterdam of Eindhoven.

Pizza hut kortingscode december 2019, Nikkie korting,