korting nijmegen

last minutes zijn altijd inclusief: 1 overnachting in een Deluxe hotelkamer met uitgebreid ontbijtbuffet 2 dagen toegang Thermen Sanadome (09.00.30 uur) en toegang tot Sanasport Health Club Fitness. Met deze pas kan je via een andere ingang naar binnen. Om dat te vieren mogen wij twee tickets weggeven aan een wellnessliefhebber. Bij binnenkomst een kopje koffie of thee met iets lekkers. Je kan kiezen uit; dag arrangementen, hotel arrangementen, wellness arrangementen, groeps arrangementen en er zijn zelfs speciale arrangementen voor vrijgezellen.

Als u meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, de gegevens die daarmee verzameld worden en over uw rechten op dit punt, lees dan ons. Voor meer informatie over Spray Tan, de voorbereidingen op een behandeling en wat het kost vind je op de website van Sanadome.

Dagje sauna met Sanadome korting 2018. Het hoeft geen nieuw (strip) boek te zijn, maar het moet er nog wel n beetje uitzien, enig literair niveau hebben en in een boekenkast kunnen staan. Thermen* Thermaal binnenbad: dagelijks van.00 tot.30 uur Thermaal buitenbad: dagelijks 10.00.00 uur* * Sluitingstijd groot thermaal buitenbad onder voorbehoud. En wist je dat het bij Sanadome elke dag badkledingdag is? Sanadome adviseert om een begeleider mee te nemen zodat er altijd hulp bij de hand. De winnaar wordt bekend gemaakt op 30 november 2018. Voor actuele informatie controleer ook de website van Sanadome. Vanaf nu kan je ook online je tickets met korting voor Sanadome bestellen via WellnessSpots. Bij de draaideuren hangt een intercom waarbij je om assistentie kan vragen. . Air Miles inwisselen bij Sanadome Spaar jij Air Miles? Dus je hoeft niet te zoeken naar maandag badkledingdag of op welke dag er badkledingdag. Je kunt gebruik maken van een liftpas, die je van te voren moet aanvragen.