korting ov 60

moet lopen voordat je op het juiste perron staat. Checkt men in bij een andere vervoerssoort whitestrips winkel kortingscode (bijvoorbeeld van trein naar stads- en streekvervoer dan is dat een nieuwe reis. Bij de trein zijn er meer algemene systemen van langeafstandkorting. Dal Voordeel: 40 korting in de daluren.

Bij het begin van de rit worden lijnnummer en route ingesteld. Die andere kaart hoeft geen OV-chipkaart te zijn, het werkt ook met een identificatiekaart. Reis met overstap tussen vervoerder) medio 2006: Start gebruik OV-chipkaart bij NS op de Hoekse Lijn en in de Amsterdamse Metro bij het GVB mei-juli 2007: Pilot in Rotterdam met RET, Connexxion.

Voor maar 25,50 extra. Voor zover de poortjes niet de hele breedte van de doorgang beslaan zijn er aanvullend glazen afscheidingen. Single Journey - Enkele reis of retour. Er zijn ook stallingen waar (op basis van afspraken met de gemeente) de eerste dag gratis. Ook die mag mee, maar niet in de spits (tussen.00.30 uur en tussen.00.30 uur) Als je de Hola BCN! ( Links; NS, Rechts; Arriva ) TVM ( Arriva ) Arriva-stations van de Noordelijke Nevenlijnen en Zuid-Holland VOA (GVB RET) Metrostations van het GVB en de RET VOA staat voor VerkoopOplaadAutomaat. Deze kaartlezer werd bij Arriva ook voor de Tripperpas gebruikt. De reiziger plaatst de OV-chipkaart bij het roze OV-chipkaartlogo of bij sommige kaartlezers in de gleuf. 16 Niveaus bewerken Zichtbaar voor reizigers en achter de schermen bestaat het nationale betaalsysteem in Nederland uit de volgende niveaus: Niveau 0: De OV-chipkaarten Niveau 1: Apparatuur op reizigersniveau (zie kopje beneden) Niveau 2: Plaatselijke systemen in stations, garages en remises die de informatie van. Doordat de websites alleen de tarieven geven voor de eenvoudigste reizen, is het niet altijd eenvoudig om te weten te komen wat het tarief van een bepaalde reis. Maar als er een omweg moet worden gemaakt en er onderweg in- en uitgecheckt moet worden kan een langere reisroute in rekening worden gebracht. Soms wordt bij inchecken "goede reis" en bij uitchecken "tot ziens" getoond.

Dal Voordeel Abonnementenkorting ov 60