jumbo voucher dagje uit

de C1000 Jumbo winkels voor een voucher. Op de munten vind je een QR-code die je kunt scannen, waarna ze opgeslagen worden in je account. Ook dit jaar kunnen consumenten sparen voor kortingen voor dierentuinen en pretparken,. Reactie infoteur, Nee, de volle spaarkaarten konden tot en met ingewisseld worden voor een kortingsvoucher. Zo kon je tussen 14 maart en munten sparen.w.v.

jumbo voucher dagje uit

Marjan Kop, 11:37 #17, vraag: op de muntjes die je moet sparen staat 'stapel je korting tot.00 per kaartje' en op de website staat niet meer dan 4 kortingsmunten, wat is nu het juiste? Pijler, 19:31 #2 Ik ben het helemaal met dhr of mevr Arends eens hoor, dat je iets vast moet zetten oke. Maar de datum is wel afhankelijk van het weer! Je kunt er ook voor kiezen om handmatig je kortingscode in te voeren.

Bruil, 20:53 decoraza korting #10 Kan niet op de site komen van Jumbo C 1000. Soms een kind in het gips, dan een flink ziek. Reactie infoteur, De site kan ik momenteel zonder problemen bereiken. Stap 3: Kies je, dagje, uit en het aantal munten dat je wil verzilveren. Dagje, uit ' te klikken. Dus ik de kleine lettertjes lezen en staat er te gebruiken tot Terwijl ik deze codes mei dit jaar kreeg.

Nu wil ik morgen met 4 personen naar het ddolfinarium en dacht ik ik gebruik deze kortings kaarten het scheelt tenslotte 60 euro. 2,50 euro, die je kunt stapelen tot een korting van 25 euro per kaartje. Nu zit ik met 6 volle spaarkaarten en kan er helemaal niets mee.

Aanbieding uit eten amersfoort, Korting keukenhof jumbo, Nijmegen uit eten korting,