museumjaarkaart kopen 50 plus

voor 32 euro het park betreden in plaats van voor 34, 50 die volwassenen normaal gesproken betalen. Wijzigingen doorgeven Ook wanneer je alleen wijzigingen wilt doorgeven kan je contact opnemen met de klantenservice. De Museumkaart is ook in Kampen verkrijgbaar! Museumjaarkaart kan online via de website van Museumkaart worden gekocht. Museumjaarkaart voor volwassen: 59,90 per jaar, museumjaarkaart voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar: 32,45 per jaar. De redactie van zet een aantal van die kortingen voor je op een rij. Deel jouw adviezen onder dit artikel! De Museumkaart voor volwassenen kost 64,90. Dit praxis mengverf korting zijn zeven dagen die je op een gewenst moment kunt gebruiken om tegen een gunstig tarief te reizen. Dat mag elke keer een ander kind zijn, maar de senior moet wel dezelfde zijn.

De moeite waard dus om bij de verschillende pretparken gebruik te maken van de speciale kortingen voor 65-plussers. Maar wat kost een, museumjaarkaart nou eigenlijk en waar worden ze verkocht? Bij een verhuizing zal je dus bijvoorbeeld je oude adres, je nieuwe adres en de verhuisdatum moeten doorgeven. Ook volgt informatie over hoe je weet welke verkooppunten er zijn, hoe lang de kaart geldig is en hoe. Ben je trouwens nog op zoek naar een leuk afscheidscadeau als je collega met pensioen gaat? . Ruim een miljoen mensen bezitten reeds over een geldige. De voorstellingen zijn over het algemeen overdag. Voor 54,95 schaf je deze kaart aan.

Zo komen in Rotterdam en Den Haag bezitters van een stadspas in aanmerking voor een gereduceerd of gratis museumbezoek. Met korting een dagje uit met de kleinkinderen. Niet alleen voor 65-plussers, want soms kan je al eerder van die gunstige regelingen gebruik maken. Kidskaart tot en met 12 jaar: 32,45. Behalve de eenmalige registratiekosten ter waarde van 4,95 betaal je de volgende prijs per jaar: Reguliere. Museumjaarkaart in een deelnemend museum hebt gekocht ontvang je een sticker op de kaart en daarop wordt dan de geldigheidsdatum geschreven.