ajax clubkaart voordelen

van de kaartverkoop? Ontdek hier wat AZ voor jou kan betekenen op wedstrijddagen. Koop hier jouw wedstrijdkaarten of bij het AZ Fancentrum in het afas Stadion.

Of wil je met een groep vrienden of familie naar een thuisduel? Het is nu al mogelijk om voor alle thuiswedstrijden in de Eredivisie kaarten te reserveren. Bekijk het programma van FC Utrecht in het seizoen 2018/2019 in onderstaand tabel en bestel direct je kaarten!

Naast de mogelijkheid om contactloos te betalen kun je op een beperkt aantal plekken ook een betaalkaart aanschaffen met cash geld. Direct een AZ Clubkaart aanvragen of verlengen. 18:30, polman Stadion, eredivisie. De verwerking van een clubkaart kost enkele dagen (bij grote drukte tot maximaal 14 dagen) en na verwerking is het mogelijk om kaarten te bestellen. Warme dranken, naast de reguliere horecapunten bevinden zich in het stadion verschillende koffiepunten waar u eenvoudig een bakje koffie of thee kunt scoren. Ga je liever met familie en (klein-)kinderen naar wedstrijden op zondagmiddag of een keer met jouw complete elftal naar een wedstrijd in het afas Stadion? En als je jouw kaarten in én keer bestelt, ontvang je bij afname van vier of meer kaarten een aantrekkelijke stapelkorting. De aanvraag voor een AZ Clubkaart wordt conform de voorwaarden van de knvb allleen gehonoreerd indien je niet in het bezit bent van een andere geldige (seizoen)clubkaart.ajax clubkaart voordelen

Bij elke wedstrijd staat onder. Studentenkorting is geldig van maandag tot en met zondag op het standaard tarief. KLM and Air France, the first in 1919, bearing the name Koninklijke Luchtvaartmaatschappij for The Netherlands and Colonies, and the second in 1933, resulting from the combination of five French airlines, Air Union, Air Orient, Société Générale de Transport Aérien (sgta cidna and Aéropostale. Blijf samen met meer dan.000 anderen op de hoogte van de beste bespaartips en de nieuwste kortingscodes. Al je studieboeken vind je altijd extra voordelig bij m!