beekse bergen africa by light korting

een nieuw object. Africa by, light een supersfeervol winterevenement te maken. Voor meer informatie en kaartverkoop: de website van Safaripark Beekse Bergen. Africa by, light : de wandeling, africa by, light ontdek je via een wandelroute van ongeveer 2,5 km door het park. Virtual reality, de dieren zelf bevinden zich tijdens deze winteravonden zoals gewoonlijk in hun binnen- en nachtverblijven. Fantasy Square, je begint en eindigt de wandeling op het winterplein Fantasy Square. Gezellig even uitrusten bij het kampvuur, onderwijl genietend van Afrikaanse zang en dans onder een stralende sterrenhemel en het licht van de (Afrikaanse) maan.

Concertgebouw amsterdam korting parkeren
Thermae 2000 avondentree korting
Reinders shop kortingscode
Koopje co korting

Het grote genieten begint al bij de prachtig verlichte en aangeklede entree en gaat verder langs imposante led-neushoorns en olifanten, tot voorbij goudkleurige leeuwen, oplichtende zebras en jachtluipaarden, vogels met fluorescerende verenkleden en ga zo maar door. Africa by, light in Safaripark, beekse, bergen, hilvarenbeek. Overal zie je gekleurde lampjes, lampionnen geven het geheel nog meer ambiance en in de grote kerstboom op het centrale plein branden duizenden lichtjes. Langs de paden van de wandelsafari verschijnen er honderden Afrikaanse en fantasierijke lichtobjecten. Please try again later.

Dolfinarium Drenthe Leuk voor kids Naturalis Noord Holland Ouwehands Dierenpark Wildlands Zuid Holland Mogelijk gemaakt door Nirvana WordPress.
Africa by Light Beekse Bergen, beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek - Rated.7 based on 197 Reviews Het was weer heel mooi opgezet mooier als vorig.
Africa by Light in Safaripark, beekse Bergen geopend van 9 december tot en met 22 januari en is in van vrijdag tot en met zondag open van.00u tot.00u als het donker is en in de kerstvakantie iedere dag.
Tot en met van.00 tot.00 uur was.
Africa by Light in Safaripark, beekse Bergen, hilvarenbeek.

De online drogist kortingscode januari 2019
Pathe kortingscode
70 korting meubels