korting sims 4

volle blaas. Equip_trait Entrepreneurial Oplettend Oplettende Sims leren de eigenschappen van anderen door ze alleen maar te ontmoeten. Equip_trait Beguiling, connecties, sims met connecties kunnen op een hoger niveau aan hun carrière beginnen!

Optie 2 was goedkoper en bood minder mogelijkheden. Equip_trait Gregarious Huiselijk traits. Moet je bijvoorbeeld wel of niet die extra verzekering afsluiten bij het kopen van een wasmachine? American Psychologist, 58: 9, 2003, 697-720. Dit effect speelt waarschijnlijk ook een rol bij soortgelijke keuzeprocessen, zoals bij de keuze om wel of niet orgaandonor te worden. Equip_trait Mastermind Mentaal talent Sims met een mentaal talent kunnen hun volwassen mentale vaardigheden sneller opbouwen. Equip_trait PhysicallyGifted Geliefd Niemand vergeet geliefde Sims! Kahneman toonde aan dat mensen daar op een systematische manier fouten in maken.

Equip_trait GoodManners Slechte manieren Sims met slechte manieren kunnen proberen om aardig te zijn, maar dat mislukt altijd bij bepaalde sociale interacties. Iedereen wil altijd met hen bevriend blijven. Gedragseconomische theorievorming voor de economische wetenschap. Equip_trait Observant Onnavolgbaar Door onnavolgbaar te zijn, kunnen de vaardigheidsverbeteringen van je kinderen aan die van jezelf toe worden gevoegd!

Zeeman korting ouwehands dierenpark, Kortingsbon code pgwear shop,