hoeveel procent korting op een nieuwe auto

bij de door de RDW aangestelde kentekenloketten. Het papieren kentekenbewijs, dat bij een gebruikte auto hoort, wordt ingenomen. Ga shoppen, een nieuwe auto kan je, naast de merkdealer, ook via andere kanalen kopen. Sta op uw rechten: Betaal enkel in cash! Vaak ook boerenbedrog: model ten toon stellen van 60-80 (door opties) van de basisprijs en dan zetten, vanaf. (blonde met lang haar).

Sommige mensen zijn niet ge nteresseerd in een auto maar wel in de korting die ze er op krijgen. Dan lopen ze de hele provincie af om toch nog ergens 50 minder te betalen. En als er dan iets fout loopt of de service wat minder is zijn ze de eerste om een groot keelgat open te zetten.

Wat is de maximaal haalbare korting op eenhoeveel procent korting op een nieuwe auto

Ik stond vandaag bij een Waalse landgenoot bij een A4 avant, hij had bij zijn lokale dealer een korting van 5,9 gekregen en hij had ook een offerte laten maken van een A5 (model loopt ten einde, nieuw model is er mid 2016) en daar. Handelaren die de nieuwe regel overtreden kunnen vanaf nu een forse boete tegemoet zien. Een dealer kan een stuk meer korting kunnen/willen geven dan een andere partij. Imago / reputatie van de dealer is belangrijk. Leveringstermijn, het komt nogal eens voor dat een nieuwe auto niet op de afgesproken datum wordt afgeleverd. At Diabolic zegt is ook wel waar: stel niet als eerste vraag hoeveel korting er is, verschil tussen dealers is toch niet altijd geweldig, maar focus op je echte vragen en de professionaliteit van de dealer. Deze code heb je nodig bij verkoop, inruil, schorsing, sloop of uitvoer van het voertuig. Belangrijk hierbij is wel dat er grote verschillen kunnen zitten tussen verschillende dealers. Zoals we ook al eerder schreven, is het erg van belang dat je dus goed rondvraagt naar de mogelijkheden bij meerdere dealers. Ook kan de garantie in veel gevallen (tegen bijbetaling) worden verlengd. Bedenk waarvoor je de nieuwe auto wilt gebruiken én welk model en type daar het beste bij past. Voel je jezelf onzeker bij het onderhandelen, neem dan iemand mee.

Hoeveel procent korting op een nieuwe auto
hoeveel procent korting op een nieuwe auto