kortingscode snowworld landgraaf

gratis, je kan gewoon in- en uitrijden, er is geen validatie vereist aan een betaalautomaat. Parking: Er zijn 2 ruime parkings: Parking 1 - Kasteel is gelegen aan het Infocenter Bokrijk, Parking 2 is toegankelijk tijdens evenementen. Als abonnee krijg je vier parkeerbeurten ter waarde van maar liefst 20,00 gratis bij een gezins- of grootouder abonnement (2 gratis parkeerbeurten bij een individueel abonnement). Voordelen bij partners in Bokrijk, bestel hier, frituur speeltuin: 15 korting bij aankoop van een frikandel op vertoon van het abonnement. Bistro Koetshuis: 1 gratis tas koffie wordt aangeboden bij een warme maaltijd op vertoon van het abonnement.

Sint-Gummarus en In den Dolphijn: Bij een bezoek aan het Sint-Gummarus en In den Dolphijn krijg je 1 tas koffie bij bestelling van een warme maaltijd (1 consumptie per getoond abonnement, niet geldig bij soep of salades). Aparte kassa: Voor abonnees is er een aparte kassa voorzien op zaterdag, zon- en feestdagen in juli en augustus. Snoepwinkel museum: 0,50 korting bij aankoop van een zak "blokspek" van 250 gram op vertoon van het abonnement. Gratis digitale Bokrijknieuwsbrief: Om je op de hoogte te houden van alle evenementen en andere voordelen krijg je een digitale nieuwsbrief. 10 korting: Op bepaalde aankopen in de museumshop van Bokrijk ontvang je rechtstreeks 10 korting aan de kassa. De Superette Bokrijk: Tweede brood aan halve prijs in broodatelier De Superette Bokrijk. Mini Autos: 5 jetons kopen en 6 de jeton gratis op vertoon van het abonnement.

Zo mis je zeker niets in Bokrijk. 10,- Gratis tot 70 korting kans op 500,- Cash Schrijf je gratis in op de Limango nieuwsbrief en maak tot 4 februari kans op 500,- cash. Vraag gratis het Myopie informatiepakket van het Oogfonds aan. Dankzij de inhoud van deze box kunnen ouders het huis versieren, een taart bakken, cadeautjes inpakken en zorgen voor een traktatie op school. Bijvoorbeeld over je pensioen, zorg voor later, studie, hypotheek kortingscode beats by dre wireless solo 2 en meer. Gratis Stalen Handyfloor Vloeren Vraag gratis tot 6 stalen van de vloeren van Handyfloor aan.