blijdorp korting abonnement 2019

op: De ingangsdatum van uw abonnement ligt dan 10 dagen in de toekomst. Na deze 3 maanden incasseren we maandelijks het abonnementsgeld. Je betaalt slechts 55 voor een tienbeurtenkaart. Nieuws heet van de naald, wil je het nieuws nog verser? En geloof ons, dat is een echte aanrader. Gehandicapten vanaf 3 jaar mogen een begeleider op het begeleiders-dagtarief meenemen. U betaalt uw abonnement per maand. NS Klantenservice is dag en nacht bereikbaar. Alle inkomsten gaan integraal naar de werking van onze dierenparken, onze missie van natuurbehoud of kortweg: naar de dieren! Daarnaast draag je met je abonnement een steentje bij aan onze belangrijkste doelstelling: werken aan natuurbehoud.

Een jaarabonnement is voordeliger. Iedereen onder de 3 jaar komt er gratis. Maar ook de extra voordelen voor abonnees komen ruim aan bod!

Deze korting wordt berekend en afgerond per artikel en is niet van toepassing in de automaten. Deze korting wordt berekend en afgerond per artikel. Voer dan tijdens het bestellen uw OV-chipkaartnummer. 10 korting in onze winkels, iets leuks gezien in onze shops?

Plopsa Indoor (Hasselt) en Plopsa Indoor Coevorden (NL 40 korting voor iedereen vanaf 1 meter, geldig bij aankoop van een toegangsticket aan de kassa op openingsdagen tot. Zo reist u altijd met korting met de trein. Checkt u in de spits in en in de daluren uit? Je kan gratis binnenlopen. Uw abonnement is dan al binnen 1 werkdag op te halen bij de kaartautomaat. Misschien halen de stokstaartjes wat grappen uit, of begint de leeuw net aan zijn ochtendgymnastiek!

15 korting op internationale reizen met railplus, voor 15 extra per jaar. Voor onze fiere grootouders mét een ZOO abonnement hebben we een aantrekkelijke formule uitgedokterd: de kleinkinderkaart. Word ook fan van ZOO Antwerpen en fan van ZOO Planckendael op Facebook en volg het nieuws uit onze parken op de voet!

Corendon vaste klanten korting, Hallmark korting juni 2019, 25 korting karwei gordijnen, Kortingsbon center parcs meerdal restaurant,