roosendaal sauna ervaringen

maken. Zo kan je veel meer mogelijkheden uitproberen en ontdekken wat jij het prettigst vindt. Wellnessresort Roosendaal is onderdeel van de Vitae Wellnessresorts. Voordat je ergens in mag moet je douchen, dus wij liepen naar de douches.

Voel je thuis in de aangename wereld van wellness en beauty. Een gezellig en persoonlijk wellnessresort waar n van de kernwaardes 'thuisgevoel' perfect tot uiting komt. Het sauna- en beauty resort is van alle gemakken voorzien en modern ingericht. Sauna faciliteiten Wellnessresort Roosendaal heeft vier verschillende soorten sauna's, waaronder een infraroodsauna, kleurentherapiesauna, panorama sauna en een opgiet sauna. Lees eerst over.

En terwijl we stonden te douchen kwam er opeens een aquadome scheldorado korting man aangelopen die ook wilde douchen. Saunadag bij Wellnessresort Roosendaal (2.).a. De Stok, roosendaal, nederland, openingstijden Wellnessresort Roosendaal, maandag. Schrijf een review 3 reviews over Wellnessresort Roosendaal 9, gezellig met mijn dochterGeplaatst door, jolanda. Ga naar een sauna bij jou in de buurt. Met wat tegenzin kleedden we ons uit en liepen we naar beneden. Aan het eind van de dag maken we gebruik van het restaurant. Want ja, je loopt toch opeens naakt tussen een heleboel vreemde mensen. Aangezien er misschien ook lezeressen zijn die benieuwd zijn hoe zon eerste keer sauna nou is, vertel ik in dit artikel over mijn ervaring. Ja, ik ontvang graag tips en manieren om te besparen via de nieuwsbrief. DE eerste keer, terwijl we naar de sauna liepen werden Alexander en ik best zenuwachtig.

Putten sauna aanbieding
Korting sauna thermen la mer almere
Kortingsbon sauna velp
Aanbiedingen sauna soesterberg