korting op greenfees

uw korting. Maak direct een account aan om te golfen met korting en meld u aan voor de Greenfeebids nieuwsbrief en u blijft automatisch op de hoogte van interessante golfaanbiedingen. Bekijk het volledige aanbod golfbanen ; handig gecategoriseerd per regio, inclusief kenmerken en speelmogelijkheden. Provincie - Selecteer provincie holes - Selecteer holes -9 holes15 holes16 holes17 holes18 holes24 holes27 holes32 holes36 holes45 holes54 holes99 holes127 holes. Betalen gaat eenvoudig en veilig via iDeal, PayPal of bankoverschrijving en vandaag besteld is dezelfde dag nog afslaan!

We stellen graag een maatwerk golfarrangement voor u samen, gecombineerd met een verblijf bij Dos Iberos villa. De voucher(s) die ik wil gebruiken, worden uit het boek verwijderd. Met GreenFree e-Vouchers tot 50 voordeel bij ruim 130 banen. Ik valideer de gewenste voucher(s) van de app op dezelfde dag van gebruik, wanneer ik aankom op de golfbaan presenteer ik mijn telefoon waarop de gevalideerde kortingsbon(nen) te zien zijn. Populaire Banen, greenfeebids is hét online platform om te golfen met korting en te genieten van shortbreaks tegen een aantrekkelijke prijs! Waaronder: Golfbaan Rhoon, Open Golf Zandvoort of, golfclub De Compagnie-Veendam.

Bekijk de tabel met kortingen hier: Samenwerkingstarieven golfbanen West Nederland. Toegang tot online omgeving met.a. Met meer dan 150 banen in ons netwerk is er altijd een uitdagende baan voor iedere speelsterkte, bij u in de buurt! Met de app 543, golf partners, ik download de app op mijn telefoon en ik schrijf me hier. Korting op greenfees via de Samenwerking Golfbanen West-Nederland (sgwn)!

Domino's kortingscode afhalen
Huis marseille kortingscode

Ook in 2018 is het voor leden van de Vijf Margen weer mogelijk om tegen een gereduceerd tarief te spelen op 17 andere golfbanen in het Westen van Nederland. Kortingen lopen op van 20 tot 35 op het geldende greenfee tarief. Vrienden e-Vouchers om weg te geven. De voordelen van golfen met GreenFree: Golfen met 2for1 en tot 50 voordeel bij ruim 130 banen. Ik reserveer mijn tee time door de golfbaan te bellen. Extra voordeel op golfartikelen, reizen of autohuur, voordelige NGF registratie en veel meer. Ik presenteer mijn boek bij de receptie van de golfbaan. Dos Iberos villa kortingscode skull bracelets werkt samen met een aantal van de mooiste golfbanen in de regio. Maak direct een gratis account aan en golf vandaag al met korting! We stellen graag een maatwerk golfarrangement voor u samen, gecombineerd met een verblijf bij Dos Iberos Luxe Bed Breakfast. Greenfree Nieuws, laatste reviews. Ik betaal mijn greenfee(s) en geniet van de korting (en).

Golfen met korting Golfbanen in heel Nederlandkorting op greenfees

Www.kleurrijke verhalen.nl kortingsbon, Michael korting sergey shafit werne,