ov chipkaart 65 plus aanvragen

kunnen inzien. 'Mijn OV - chipkaart ' is beschikbaar voor mensen met een persoonlijke en anonieme OV - chipkaart. Kijk op voor kortingsabonnementen voor de trein. U betaalt, bijvoorbeeld met de pinpas, en de kaart valt uit de automaat.

ov chipkaart 65 plus aanvragen

65 plus korting landal, 65 plus korting van der valk, Ov chipkaart 40 korting medereizigers, Kortingsbonnen 50 plus beurs,

Als u een persoonlijke OV - chipkaart hebt, kunt er zelfs voor kiezen uw saldo automatisch op te laden via laptop kopen studentenkorting uw bankrekening. Wilt u dat niet, haal dan het vinkje weg. OV - chipkaart en geeft dan aan er eentje te willen kopen. Meerdere mensen kunnen de kaart gebruiken, alleen niet op hetzelfde tijdstip. Activeren via internet Een OV - chipkaart moet geactiveerd worden voordat u ermee met de trein kunt reizen. Zet een vinkje voor Ik ga akkoord met de voorwaarden. Hij kost daar 7,50 euro. In dit artikel leest u meer over de kaart en het activeren ervan. Maak zo een eigen OV -chipkaartaccount aan: Surf naar de site van de OV - chipkaart. Maar let op: voor senioren is dit weer minder handig aangezien de korting voor 65 -plussers niet van toepassing is met de anonieme kaart. Inloggen Annuleren Geef uw waardering: -/5 U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media. OV - chipkaart in handen.

Nl kortingscode 2019 - Kortingscode van Handdoekov chipkaart 65 plus aanvragen