oertijdmuseum boxtel korting

kiespijnboom en zakdoekjesboom. In het altijd korting stickers blokker gezellige Brabantse Boxtel vind je het Oertijdmuseum De Groene Poort. Je vindt hier levende fossielen en bomen en struiken met wel heel bijzondere eigenschappen. Het assortiment is bijzonder breed, van fossielen en dinosaurustanden, tot mineralen, kristallen en speelgoed.

Mis geen Oertijdmuseum De Groene Poort aanbieding! Des te leuker is het wel om de reptielen grondig te bekijken. Het Oertijdmuseum de Groene Poort, voor augmented reality en fysieke culturele activiteiten! Wat is Het Oertijdmuseum?

Korting op restaurants zwolle, Dashcammagazijn kortingscode, Aqua mundo korting eemhof, Eurotrekhaak kortingscode,

Klets lekker bij over alles wat je in het museum hebt gezien en geleerd. Bekijk ticketprijzen, speciale kortingen en algemene toegangsprijzen voor een bezoek aan, oertijdmuseum, boxtel (Boxtel). Oertijdtuin en Oertijdbos, wanneer je naar buiten loopt via het restaurant van het museum, kom je in de oertijdtuin. Hier tref je de Oertijdtuin. De unieke bomen, zoals de Ginkgo, Magnolia en diverse cipressen, voeren je direct terug naar het Trias, het Jura en het Krijt-tijdperk.

oertijdmuseum boxtel korting