van der valk apeldoorn vacatures

salaris is conform de Horeca CAO passend bij de functie en ervaring. In deze functie is het van belang dat je flexibel inzetbaar bent. Internet, in het hotel kunnen gasten gratis gebruik maken van draadloos internet. Dan ben jij de ideale persoon om ons team te versterken. Jij hebt: Een LBO/ MBO denk- en werkniveau; Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortelijke functie.

Over de Cantharel: Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel is al meer dan 40 jaar een toonaangevend familiebedrijf op de Veluwe. Werken in een flexibel team met gezellige mensen. Als Barman ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen van onze hotelgasten en draag je zorg voor alles wat samenhangt met barwerkzaamheden.

Fietsen in het gezellige centrum van Apeldoorn. Werkuren s avonds en in het weekend. Ons hotel is al meer dan 40 jaar een toonaangevend familiebedrijf op de Veluwe. De mogelijkheid om een topconditie te kweken (je loopt al gauw 45 km per dienst). Hiernaast is ook natuurgebied de Veluwe nabij, dé plek waar wandelaars en fietsers hun hart op kunnen halen! In deze bijzondere dynamiek met constante ontwikkelingen en vernieuwingen willen we meer zijn dan alleen goede producten diensten. Bar, lift, terras, tuin, vergaderzaal, laptop kluis, airconditioning. Onze speciale aanbiedingen, comfort Kamer, comfort Kamer, meer informatie. Lees meer Pas betalen in het hotel Mogelijk bij de meeste hotels.