bowlen groningen aanbieding

waarschijnlijk al met al, het in de auto gaan met de anderen, rond rennende roedelgenoten om je heen, terwijl je dat zelf eigenlijk ook wil, allemaal opwindende geurtjes, wij denken nu dat. Goed, dit doe ik echt alleen bij uiterste nood (hitte dus) natuurlijk en als het nog rustig is in de winkel. Daarna keek ik naar iets op MP wat ik graag wil hebben, zag het en heb een bod gedaan wat geaccepteerd werd en eigenlijk wilde ik gelijk in de auto stappen om het op te halen maar het is een endje weg, maar goed dat. Toen Dick met haar bij de auto aan kwam was het weer over en nu ligt zij gewoon rustig te slapen nadat zij blij naar haar eten gerend. Godzijdank hebben wij een stel fantastische vrienden die helemaal ok zijn en ben ik ontzettend blij dat wij hen hebben! Dick is bij haar, zij wordt individueel gecremeerd en ik ben er niet bij. Gelukkig heb ik van een superlieve hondenvriendin een grote coolmat gekregen die je een paar minuten in water moet leggen en dat heb ik gedaan. Dat bedoel ik dus, hét loopt met herdershonden terwijl zij er geen reet van begrijpen! Dus bedenk ik mij eigenlijk, ik hou het allemaal best goed bij en zo eens in de zoveel tijd maar een ritje Dordrecht.bowlen groningen aanbieding

3 heats karten 2 consumptiemunten 1 burger of hotdog XXL.
Groupon is een makkelijke manier om enorme kortingen te krijgen bij het ontdekken van leuke activiteiten in jouw stad.

Becel pro activ boter aanbieding
Sauna de veluwse bron aanbieding

Bungalowparken nabij Hof van Saksen, de Berenkuil is een gemoedelijk en goed gewaardeerd vakantiepark met een keur aan voorzieningen, met name voor kinderen! Hahaha hoe romantisch hè! Bevrijdingsdag en de mooie NL 3kleur hangt te wapperen, nou wapperen kan ik ook weer niet zeggen want hij hangt als een slappe vaatdoek naar beneden. De noot is nog te hard voor ons. Dit vinden de meeste hondenbezitters niet echt fijn. Nu ben ik toch wel een beetje blij dat wij deze week mooi weer hebben hoor, dat maakt het gebruik met het rugzakje toch wat eenvoudiger. Ha en tevens weer even knuffelen met Mac, het broertje van Emma en die hoofdjes van beide zijn gewoon precies hetzelfde alleen is Mekkiemee natuurlijk een reu en is zijn bolletje groter. Je hebt hem namelijk niet voor hém om maar gewoon voor jezelf om je tegen ernstig letsel te beschermen! Ja de foto van Muisje is schitterend hè, volgens mij zit zij hier haar zonden te overdenken. Momenteel laat alles mij nog in huilen uitbarsten voor een aantal minuten. Ik kom nog even terug op mijn krabbel van gisteren.

En gelijk vandaag, zoals ik dat al jarenlang heb, begin ik weer van dit seizoen te houden, heerlijk langere schaduwen, graanoogst van het land, langzamerhand minder drukte, mensen zijn de zomer een beetje zat, het wordt weer duidelijk sneller donker en Yvonne start. Ha poppetje heeft weer een vergeten speeltje terug wat zij met zoveel plezier in haar armpjes (ja toch wel) en mondje (ja toch wel) gesloten heeft, het is vermakelijk! Maar dát heb ik niet gezegd tegen haar hoor, ik hield het vriendelijk. Ik kom net thuis, eten hebben de dames achter de setterknoopjes en nu gaat poppetje spelen met Emma.

Bopita lynn aanbieding
Dominos 2e pizza gratis groningen
Histor mengverf aanbieding
Sauna bronsbergen aanbieding