40 korting ov chipkaart

Op die manier profiteren reizigers hun hele reis van korting. U kunt Altijd Korting abonnement Maand hier meteen online bestellen. Met dit product kun je onbeperkt reizen met bus, tram en metro in heel kunt dit product: Bestellen en betalen via de webwinkels van de vervoerbedrijven Connexxion, Arriva en Qbuzz. Dit product is 1 jaar geldig.

Je kunt het op verschillende manieren aanschaffen: Bestellen en betalen via de webwinkels van vervoerders en daarna ophalen bij én van de ophaalpunten én NS-automaten in het land. Download het aanvraag- en machtigingsformulier (pdf). Verkrijgbaar voor 11,95 per jaar * geldig op werkdagen.00 uur, in het weekend en op nationale feestdagen de gehele dag alleen te gebruiken in combinatie met een.

Je kunt het op verschillende manieren kopen: Bestellen en betalen via de webwinkels van vervoerders en daarna ophalen bij én van de ophaalpunten én NS automaten in het land. Netabonnement Particulier Maand, met dit product kun je onbeperkt reizen met bus, tram en metro in heel kunt dit product: Bestellen en betalen via de webwinkels van de vervoerbedrijven Connexxion, Arriva en Qbuzz. Het Dalkorting reisproduct maakt het reizen met de OV-chipkaart in Brabant een stuk voordeliger! Bestellen: hoe werkt het? Hieronder lees je per product waar je ze koopt. Het Altijd Korting abonnement is geldig op alle bussen, trams en metros in Nederland, dus niet op de trein.

40 korting ov chipkaart

Eurotrekhaak kortingscode
Korting greetz kaarten