persoonlijke ov chipkaart korting

volgende dag en vanaf.00 uur op de donderdag voor Goede Vrijdag, de dag voor Koningsdag, de dag voor Bevrijdingsdag en de woensdag. Informeer bij je vervoerder naar de mogelijkheden. Standaard is voor u 2e klasse aangezet. Met saldo kunt u eenvoudig reizen. OV-chipkaart kopen, u kunt de anonieme OV-chipkaart eenvoudig bestellen via deze website.

OV - chipkaart - Home OV - chipkaart - Landelijke reisproducten Altijd, korting 1 jaar

OV - chipkaart - Geldigheid studentenreisproduct, feestdagen en kortingpersoonlijke ov chipkaart korting

Korting op restaurants zwolle, Aqua mundo korting eemhof,

Het alternatief op de anonieme OV-chipkaart is een persoonlijke OV-chipkaart waarmee u abonnementen op uw OV-chipkaart kunt zetten. Onze OV-chipkaarten zijn 5,5 nelly korting voucher jaar geldig. U betaalt veilig en vertrouwd via Ideal, Paypal, creditcard, etc. Voor reissaldo moet u nog naar een automaat gaan om saldo te laden. Gegevens, laatst bijgewerkt op dinsdag 08 november 2011 09:58. De kaart weet dus dat je recht hebt op leeftijdskorting.

Als je het product al op je kaart hebt staan, kun je dit bij een balie van je vervoerder om laten zetten. Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein. Groepsreizen, een dagje Amsterdam met het voetbalteam? U kunt uw ov-chipkaart niet blokkeren. Anonieme OV-chipkaart, de anonieme OV-chipkaart is te gebruiken in de bus, metro, tram en trein. Bij veel producten geldt dat je 65 jaar of ouder moet zijn op het moment dat je een kortingsproduct koopt.