air miles korting klm

price. Novasol, de grootste keuze in vakantiehuizen! Lees dan mijn uitgebreide artikel over het inwisselen van Air Miles in de categorie Reis Verblijf. Tol door de trechter van de Cycloon, krijg het gevoel alsof je vliegt in de Flits en suis door het donker in de Moonlight of de Starfright, roetsj van de Groene Barracuda en de Blauwe Haai of dobber heerlijk in een band over de relaxte. Air Miles inleveren voor KLM vliegtickets, hotels en/of autohuur. Daarna is de kortingscode niet meer te gebruiken. Van gezellig eetcafe tot exclusief Michelin sterrenrestaurant. Doneer daarom nu je Air Miles aan AAP en geef dieren in nood kans op een betere toekomst. A KLM Package Deal must involve a stay of between 2 and 29 nights. Is dé specialist op het gebied van royaal samengestelde hotelarrangementen. Is de nieuwe partner van Air Miles en dat betekent dat jij tot maximaal 50,- korting kan krijgen op het boeken van een vliegticket.

Air miles korting klm
air miles korting klm

Persoonlijke service, kwaliteit, gunstige vliegtijden en veelal rechtstreeks vliegen.
Wissel nu je Air Miles in voor extra korting tot wel 150!
Met KLM Package Deals stel je zelf je ideale pakketreis samen.
Dat is je KLM-vlucht, hotel en/of auto gecombineerd voor een zeer voordelige prijs.

Hoe gratis winkelen met kortingsbonnen, Rondvaart amsterdam 50 kortingsbonnen, Outletsportschoenen kortingscode, Brussels airlines kortingscode ingeven,

De meest gestelde vragen over het inwisselen van Air Miles voor korting op een KLM Package Deal vind je hier. Beleef de avond die je nooit meer vergeet bij Disneys The Lion King in het afas Circustheater Scheveningen. Klik hier en wissel direct je Air Miles in bij. Reken jij ook nog eens regelmatig af met je Mastercard creditcard? Airtrade Service Centre, tel.