slagharen korting weekend

een Wigwam of op de camping. Het park is onderverdeeld in 2 gebieden, die verbonden zijn door een zogeheten mainstreet met winkels en restaurants. . Deze zijn te koop kortingscode we fashion mei 2019 voor de originele supermarktprijs. Drinken, snoepjes en ijsjes halen in de supermarkt. In de supermarkt vind je ook snoepjes, ijsjes en pakjes en blikjes drinken (zoals Capri-Sonne packs). 1,-, beleef wilde avonturen in Attractiepark Slagharen (2 personen). VakantieVeilingen al vanaf 1! Zelf eten koken of barbecuen, in het attractiepark vind je een supermarkt waar je alle ingredinten kunt kopen voor een lekkere avondmaaltijd, gekookt in jullie eigen super-de-luxe keuken, of voor een barbecue bij jullie huisje. Vier je vakantie in ponypark Slagharen, bezoek de vele attracties in het pretpark, zwem en speel in het nieuwe zwem paradijs Aqua Mexicana en krijg gratis leuke extras bij je vakantie! Vakantie- en Attractiepark Slagharen in 2017.

slagharen korting weekend

slagharen korting weekend

Smartbuyglasses kortingscode, Landal postcodeloterij korting, Fietsvakantiewinkel kortingscode, Uithof korting schaatsen,

Of wat dacht je van een drankje voor de dorst? Tags vakantie met pretpark, pretpark met overnachting, goedkoop attractiepark, goedkoop weekend weg, goedkope vakantie). Profiteer nu van ons voordelige. In Attractiepark Slagharen wandel je her en der langs diverse snoepwinkels en bij de restaurants kun je heerlijke ijsjes halen. Bestel je tickets voortaan veilig en gemakkelijk, en voor de laagste prijs online! Ga je liever een dagje naar het pretpark, zonder overnachting op het vakantiepark? Het paasweekend (14-17 april) boek je nu vanaf 309,- inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark bij verblijf in een Wigwam. Ontdek het Wilde Westen tijdens je verblijf in Slagharen!