seniorenkorting bij ns

aanschaffen. Wel bieden we 65-korting op abonnementen aan en kun. Samenreiskorting verwijderen van uw OV-chipkaart, houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Reist uw medereiziger alleen verder? Wilt u 1e klas reizen of wilt u gebruik maken van de Samenreiskorting?

Bijenkorf korting cosmetica, Met korting zwemmen bij center parcs, Kortingsbon bij bol.com,

Inchecken tijdens daluren, uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt. Reisinformatie, u kunt met een eweka korting OV-chipkaart reizen per trein, bus, tram en metro. Hoi is er geen senioren korting meer uli icon, beste antwoord door Iris NS, 17:47, welkom op het NS Serviceforum, paulivdvin, zoals. Dan kunt u dit regelen bij een NS-kaartautomaat. Samenreiskorting op binnenlandse trajecten van NS International. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden. Hoe werkt in- en uitchecken? Saldo kunt u op uw kaart zetten bij de NS-kaartautomaat. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig. Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders.

Senioren korting en voordeel in het Senioren krijgen korting op diverse Kortingscode kijkshop, Seniorenkorting bij Reizen met een OV-chipkaart Reisinformatie Samenreiskorting met een NS-abonnement