korting sauna 5 mei

dakterras, een binnenzwembad, whirlpools en een ijsgrot. Verder beschikt Sauna Thermen 5 Mei over meerdere rustruimtes en een restaurant the sting korting waar je kan kiezen uit diverse groente- en fruitsalades, een complete lunch, diner of diverse dranken en sappen. Sowieso was op meerdere locaties behoorlijk hinder van (ver)bouwgeluiden, vooral aan de kant van de panormasauna / stiltecocons.

Goed schoon en kleine extra's als drinkwaterpunten met gekoeld water en een aparte scrubruimte met gratis scrubzout. Absoluut pluspunt; zwemmen met fantastisch uitzicht over Leiden. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Toch is en voelt het minder ruim dan bijvoorbeeld een Elysium. Bewertungen haben sich geändert, durch Empfehlungen sind gute Unternehmen jetzt einfacher zu finden. De Panoramasauna daarentegen kijkt uit op het lumc en biedt nou niet echt een spectaculair panorama.

Het leuk wel een soort familie hotel. Des al niet te min wel een top dag gehad en het was lekker rustig, met vriendelijk personeel. Lekkere dag gehad met een leuke variatie aan sauna's. Aangezien het niet erg druk was, kon ik overal terecht. De mycooks korting waterplekken in het plafond in de kleedruimte (gedeelte bij.

Korting europa park rust hotel
Korting diner amsterdam