xsnews korting

1black en ontvang -50 korting op je bestelling bij Xsnews. Met een downloadsnelheid tot 800 Mbit/s 30 connecties, retentie van 1100 dagen, een VPN-service wordt niet aangeboden, hoewel het wel aan te raden is om beschermd te downloaden/streamen met een torrent VPN als je gebruik maakt van PopcornTime en andere P2P apps. Hoofdkantoor is in Amsterdam. Block account houdt in dat je per GB downloadvolume betaalt, welke onbeperkt geldig. . Bij een elite jaarabonnement is het dan 5,74/m.p.v. Wil je geen abonnement, dan is dit wellicht wat voor jou. Ontvang je 30 couponcode per email door je voor de nieuwsbrief aan te melden. Gebruik xsnews kortingscode happy2017 en ontvang -70 korting op je bestelling bij n 4,45 voor 1,33 per maand:8 Mbit (1 MB/s)8 connectiesSS.

XSNews kortingscode, korting voor februari 2019xsnews korting

Xsnews korting
xsnews korting

Ongelimiteerde Snelheid onbeperkt Usenet 30 Connecties 99,5 Compleetheid, sSL Toegang 200.000 Nieuwsgroepen 1250 Dagen Retentie, bestel met korting * De maximum snelheid is theoretisch gelimiteerd tot ongeveer 800 Mbit/s. Retentie Downloadvolledigheid De beloofde retentie is bij alle downloads telkens gehaald, met volle snelheid. Dat.88.p.v. Snelheid, het lukte met maar 7 connecties om stabiel 300 Mbit/s te halen, hoger kan deze Ziggo internetverbinding niet. De downloadvoltooing is ook op een redelijk zooparc overloon korting kruidvat niveau.

60 Korting, kortingscode Xsnews voor 60 korting op elite Unlimited 1 Year. Met nadruk op kwaliteit, eenvoud en klanttevredenheid beloven ze een uitstekende Usenet ervaring. Bekijk hier de nieuwste Xsnews aanbiedingen en kortingscodes van dit moment -50 Korting 50 korting op alle pakketten, gerbuik de code voor 50 korting op alle pakketten.

Korting spido
Tickets dolfinarium met korting