jumpsquare amsterdam korting

2017 Ik vond het geweldig Voor de eerste keer bij Jumpsquare geweest. Datum van activiteit: maart 2018, beoordeeld op, uitstekend, gloednieuwe trampoline centrum 12-jarigen zijn berucht moeilijk te behagen, dus twee keer in een week en die meer suggereert deze jongens iets doen recht. Leuke opstelling van de trampolines, maar ook zo leuk dat er een een slackline is, verschillende hoogtes waardoor je wanneer kortingsacties klm kunt werken aan je saltos en aardige masters die je willen en kunnen helpen met je nieuwe trick.

Klik om de korting voor, jumpsquare Amsterdam en voor andere uitjes. Wanneer je een stap binnen zet bij. Jumpsquare Amsterdam weet je van gekkigheid eigenlijk niet waar je zal beginnen. Maak bijvoorbeeld een vliegende start. Jumpsquare, in, amsterdam, en Raak Ook Verslaafd Aan Deze Hype.

jumpsquare amsterdam korting

Alleen jammer dat er geen kannen limonade zijn. Er is een kleedkamer en toilet. Reserveer je jumpsessie, nu speciaal voor kinderen tot en met 9 jaar: Mini-Jump. Nieuw, schoon en schitterend ingericht; als een gezin activiteit met geen klachten 10 / 10 Datum van activiteit: oktober 2017 Meer beoordelingen bekijken. Echte 'thrill seekers' wagen zich aan de Powertrampolines!

De Ultieme Combinatie Van Sport FUN!
Zin in een sportief feestje?
Samen met je vrienden ├ęcht leren Jumpen onder begeleiding van onze Jumpmasters?
Vier dan je feestje bij.

Pom amsterdam aanbieding, Hoe koop je een treinkaartje met korting, Xolt kortingscode, Aquadome scheldorado korting,