geen korting op alcohol

De alcoholaccijns wordt voorlopig niet verhoogd. Zo'n minimumprijs bestaat al in Schotland. Winkels mogen straks maximaal 25 procent korting geven op alcohol. . De getoonde cijfers zijn afkomstig uit de Gezondheidsmonitor 2016 van de afzonderlijke GGD-instanties en het CBS.

geen korting op alcohol

De waarde van een aangeboden premium mag niet meer zijn dan de helft van de totale waarde van het gekochte product inclusief het aangeschafte premium. Ook wil de staatssecretaris onderzoeken of voor alcoholhoudende dranken een minimumprijs kan worden ingevoerd. "Hogere prijzen hebben vooral effect op matige gebruikers, die af en toe een wijntje drinken zei hij eind augustus tegen RTL Nieuws. Winnaars konden een volledig verzorgde Ladies Party bij hen thuis winnen. Prijsstijgingen zullen volgens Groot actie korting ecco ook meer de laagopgeleide mensen treffen, omdat zij minder geld te besteden hebben dan hoogopgeleiden.

Het gratis weggeven van alcoholhoudende drank in welke vorm dan ook is niet toegestaan. Alcoholgebruik, het doel van de maatregelen is het terugdringen van alcoholgebruik en -misbruik onder Nederlanders, maar in hoeverre is dat bij jou in de buurt een probleem? Toelichting artikel 20, dit betekent voor lid 1 dat de korting maximaal 50 van de normale verkoopprijs mag bedragen. Volgens hoogleraar Gezondheidseconomie Wim Groot blijkt uit onderzoek dat prijsmaatregelen effectief zijn en kunnen leiden tot minder alcoholgebruik.

Iens korting voorwaarden
Raven hengelsport kortingscode
Hema foto korting black friday