ns korting ah

heeft Kruidvat weer NS dagkaarten in de aanbieding. In het weekend en op feestdagen de hele dag in de periode van 11 december t/m zondag Meer over de Blokker actie! Deze kosten wel iets meer dan de normale actieprijs. U bestelt de 2-persoons NS Zomertoer voor 29 (2e klas) en 39 (1e klas waarmee u samen een dagje retour reist op een traject naar keuze.

Bij Blokker, Hema, Kruidvat of AH kun je regelmatig goedkope treinkaartjes kopen voor een bedrag tussen de 12 en 18 euro. De treinkaartjes van AH zijn te gebruiken bij de treinvervoerders NS, Arriva, Connexxion, Breng, Syntus en Veolia. Wel dien je deze e-tickets te kunnen tonen aan controlerend personeel als daar om gevraagd wordt. Ook in februari 2019 zijn er weer 25 treinuitjes verkrijgbaar. Meer over: AH Treinkaartjes actie Primera dagkaart 19 Vanaf maandag 3 september 2018 zijn er weer OV Dagkaarten verkrijgbaar bij Primera. Meer over: NS Spoordeelwinkel!

Albert Heijn treinkaartje (AH) - NS Dagkaart al vanafns korting ah

De Primera OV Dagkaart is geldig in de trein, tram, korting otto nl bus en metro in de reisperiode t/m 19 november 2017. Hiermee kunt u een hele dag onbeperkt door Nederland reizen in de daluren of het weekend per trein, bus, tram en metro. Meer over de Bakker Bart actie Hema treinkaartjes 17,50 De Hema treinkaartjes zijn verkrijgbaar t/m voor 17,50 verkrijgbaar via de webshop of een vestiging bij u in de buurt! De goedkope treinkaartjes van de Spoordeelwinkel in combinatie met tussendoortje bij Febo zijn verkrijgbaar voor 19, te gebruiken t/m 31 augustus 2017 en geldig in treinen van NS, Arriva, Breng Connexxion, Syntus en Veolia vanaf 09:00 uur (in het weekend de hele dag). Verkrijgbaar voor 7,95 en geldig vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. De online verkoop start een dag eerder. Primera Dagkaart (september 2017) Bestel van 04 september t/m 17 september 2017 een OV Dagkaart bij Primera. Deze zijn te koop vanaf 10 november 2014 t/m 23 november 2014. Meer over de: Dal Voordeel Actie! Het betreft hier een chip en stempelkaart ineen. De NS dagkaart van kruidvat is geldig in alle treinen, dus niet alleen bij NS maar ook bij de andere treinvervoerders.

ns korting ah