kortingscode parkeren dusseldorf

meest veilige optie natuurlijk gewoon betaald parkeren. Daarbij is je auto volgens ParkFlyRent volledig verzekerd. Het enige dat je vooraf betaalt zijn de 2,- online reserveringskosten.

kortingscode parkeren dusseldorf

P3, First Class Parkeren, voor wie nog meer luxe wil. Na een kop koffie word je door een privé-chauffeur naar de vertrekhal gereden. Reis vanaf deze parkeerterreinen verder met het openbaar vervoer. Daarom is het tarief nog lager dan dat van de andere parkeergarages. In de parkeergarages kun je gebruik maken van de gratis WiFi.

Deze zijn niet-overdekt en liggen iets verder van de terminal. Op deze manier weet u zeker dat uw auto de gehele periode veilig geparkeerd staat. Ja, wat ben je kwijt om er te komen aanbieding fort beemster (benzine, taxi, treinkaartje) en wat kost het om je auto er te parkeren. In Düsseldorf en de omgeving vind je een aantal PR (Park-and-ride) terreinen waar je gratis kan parkeren. De wintermaanden zijn een populaire tijd om vliegtickets te boeken voor het komende jaar. Daarom zocht de Kampioen voor je uit hoe je het slimst kunt reizen naar de Nationale Luchthaven. U rijdt direct naar de door u gereserveerde parking en parkeert hier uw auto. Klik op de naam van het PR terrein voor de lokatie in Google Maps.

Sommige luchthavens hebben een online kortingstarief. P24, niet overdekt en met de shuttle naar de terminal. Zo kun je parkeren op parkeerterrein P13.