40 korting ns student

periode. Je reist dan een jaar lang met 40 korting in de daluren. Onbeperkt reizen in de daluren en in het weekend (met actiecode 1e korting film mamma mia 2 jaar 52 korting). Ex-studenten kunnen namelijk én jaar gratis 40 korting ontvangen in de daluren. Profiteer van de check-uit alert service en diverse acties. Dus geen gedoe met bonnetjes en saldo laden. Stop je met studeren of duurt je studie langer dan gepland? Mocht je ondernemer zijn en een zakelijk abonnement willen, dan kun je ook voor de NS Business Card kiezen. . Dat is de normale prijs van het abonnement.

In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen.
Aanbod afgestudeerden Zo werkt het Je studentenreisproduct.
Altijd 20 korting op je reis en 40 korting in de daluren en in het weekend (met actiecode 1e jaar 52 korting ).
Met het studentenreisproduct reis je gratis f met 40 korting buiten de vrij- reizen periode.
Gaat u samen reizen met iemand met een.

Dan krijg je 50 korting. Geldig bij alle vervoerders in Nederland, maar niet in Thalys. Om de pijn te verzachten heeft NS een cadeautje voor je: een gratis Dal Voordeel abonnement. Je kunt de 50 korting gebruiken voor vrijwel alle NS abonnementen, maar niet voor de nieuwe NS Flex abonnementen. We leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct. Gratis Dal Voordeel abonnement, vraag nu je gratis Dal Voordeel abonnement aan. Deze actie is niet alleen beschikbaar voor ex-studenten, maar ook voor langstudeerders die hun studentenreisproduct (OV-studentenkaart) niet meer kunnen gebruiken. Profiteer nu, hoe werkt het? Vanaf is het studentenreisproduct er ook voor minderjarige mboers.

Altijd Vrij, altijd onbeperkt reizen (met actiecode 1e jaar 52 korting). Dal Voordeel 40 korting in de daluren en het weekend (met actiecode 1e jaar gratis). Wil je liever een ander NS-jaarabonnement? Dat kun je regelen via de NS-kaartautomaat. Op alle andere abonnementen (m.u.v.

Apple watch korting, Omo kortingsbonnen, Onlinestempels kortingsbon, Brands-outlet.nl kortingscode,