korting playmobil intertoys

het assortiment tegen een fikse korting te verkrijgen. Alle voorraadartikelen die je vr 21:30 uur bestelt, worden in principe de volgende dag geleverd. Haal als Club Intertoys lid de poster: De lego Film 2, gratis op in de winkel op vertoon van je Club ID (opop). Retourzendingen aan Intertoys gaan op deze manier: Bij elke verzending van Intertoys zit een pakbon. Wil je je pakketje op een bepaalde dag geleverd krijgen? Intertoys biedt je het Speelboek ook als app aan, voor zowel je iPhone, iPad als Android.

Voor een aantal grote artikelen is dit niet mogelijk. Intertoys berekent geen verzendkosten als je bestelling een waarde van 25 of meer heeft.

Ontvang nu 50 korting bij, intertoys via. Shop altijd met korting! Nu 6, intertoys kortingscodes beschikbaar - Vandaag 50 korting bij, intertoys via, kortingscode.nl - Codes zijn getest. Ontvang nu direct -25 korting of gebruik een van de andere 3 kortingscodes exclusief via.

De lijn is bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 21:00 uur en in het weekend tussen.00 uur.00 uur via, bij bestellingen vanaf 25,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Achteraf betalen is bij ophalen in een winkel niet mogelijk. Wil je het liever per post doen, dan kan dit naar: Intertoys Holland.V. Bij aankoop van 30 aan Lego sets een gratis voucher voor De lego Film. Maar ook echte spelconsolegames zoals fifa, Mario Kart en Just Dance kan je op vinden!

Gazelle heavy duty korting
55 korting centerparcs