korting kaartjes ov

houden; als men dan ongewenst in- of uitcheckt kan men dit. Wie in het bezit is van de Hola BCN! Met acht metrolijnen en vier treinroutes die ook op het netwerk zijn aangesloten, zijn vrijwel alle bezienswaardigheden in Barcelona bereikbaar met de ondergrondse. In 1974 bij de invoering van het zonetarief verdwenen de tourniquets en kwamen er weer nieuwe kaartautomaten waarbij de kaartjes ook in tram en bus geldig waren. De oranje lijn L9 Sud verbindt zowel Terminal 1 als Terminal 2 met het station Zona Universitaria, waar ook de groene lijn L3 op is aangesloten. Dat gebeurt overigens niet zo vaak, maar je wilt geen boete van 100 euro riskeren voor zwartrijden. Voor actuele prijzen van andere metrotickets, zie de website van TMB. Omgerekend betaal je 1,02 per ritje. Als er nog ritjes op je kaartje staan, maar de stempelautomaat m niet meer pakt omdat ie bijvoorbeeld is gekreukt, kun je m bij het loket laten vervangen.

Ingecheckt kaartschrijfhandelingen verrichten bij de kaartautomaat geeft soms complicaties, bijvoorbeeld opladen terwijl men ingecheckt. Automatisch opladen activeren (alleen na bestelling bij webwinkel en indien dit niet met rotterdampas korting drievliet de kaart is aangevraagd). Die mag in de metro gewoon mee, maar niet tussen.00.00 uur s ochtends.00.00 uur s avonds. Dit is het geval bij Keuzedagen. Voor een overzicht van feestdagen in Barcelona, zie deze link. Vaak stonden de automaten op een paal rug aan rug. Oude modellen in Nederland bewerken Tram bewerken In Amsterdam verschenen op bij de invoering van de zelfbediening op de tramhaltes en later ook op sommige bushaltes kaartautomaten voor rittenkaarten. Om tarieven voor de bus te bepalen is Nederland verdeeld in zones. Vooral bij een automaat op een station dat niet door NS wordt bediend doet dit vreemd aan. Op nieuwe stations die alleen bediend worden door een andere vervoerder dan NS wordt geen NS-kaartautomaat meer geplaatst. Men ziet dan de prijs en kan door keuzes te veranderen gemakkelijk correcties uitvoeren of de prijs 1e en 2e klas vergelijken. Downloaden voor Android en iPhone kan hier.

korting kaartjes ov

Vakantieveilingen kortingscode juni 2019, Tui kortingsacties, Bijenkorf korting cosmetica, Body and fit kortingscode december 2019,