korting ns bij hema

terug volgens het traject wat. Hema en de NS wensen je een goede reis en veel plezier! Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Poortjes die op steeds meer stations aanwezig zijn kun je openen met de code op je e-ticket.

korting ns bij hema

Instappen kan, zoals gebruikelijk met treinkaartacties alleen.00 uur op maandag t/m vrijdag en op zaterdag en zondag de hele dag. NS Dagretour bij de hema. Reizen kan met de binnenlandse treinvervoerders NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Naast hun yoghurt specials en andere producten ben je voor een goede kop koffie of thee bij hun ook op het juiste adres. Update : Wegens succes is deze actie t/m zondag 4 november verlengd! Wel dien je deze e-tickets te kunnen tonen aan controlerend personeel als daar om gevraagd wordt. Dit in tegenstelling tot een NS dagkaart waarmee je onbeperkt door heel Nederland mag reizen. In de Thalys is dit voordelige treinkaartje niet geldig.

Sauna nederasselt korting, Hungry korting juli 2019,

Koop nu bij de hema een Dagretour met de trein voor slechts 19,95 en je ontvangt bij hema tevens een kopje koffie of thee met een overheerlijke tompouce! Geef je nu op voor onze. Hema maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Voor elk vervoerbewijs heb je én couponcode. Gratis berichtendienst en ontvang de laatste aanbiedingen eenvoudig in je mailbox! Ook ontvang je in de bevestigingsmail een PDF-bijlage met daarin de voucher voor de Yoghurt Barn, print deze ook uit. Klik hier voor de voorwaarden of bestel direct deze. Des te meer reden.m.v. Wel in de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam en de ICE, al moet je bij deze laatste twee wel een toeslag betalen. Deze kun je gebruiken t/m Wat is Yoghurt Barn, yoghurt korting kaarten libelle zomerweek Barn is een vrij nieuw populair concept in Nederland.

Sting kortingscode december 2019
Dieren droom kortingscode