anonieme ov chipkaart kopen aanbieding

of vijftig euro. . Wel kun je nu betalen met PIN en natuurlijk reizen met de OV-chipkaart. OV-chipkaart: in- en uitchecken '. Nog geen lid, maar wel hulp nodig? Maak zo een eigen OV-chipkaartaccount aan: Surf naar de site van de OV-chipkaart. In dit artikel leest u meer over de kaart en het activeren ervan. U geeft aan of u eerste- of tweede klas wilt reizen.

Klik op de link in de mail. Klik op, account aanmaken. Dat kan bij de kaartautomaat van de NS maar ook via internet (zie hieronder).

Jij betaalt alleen je 4,- reissaldo. Je kunt ze vergelijken op bijvoorbeeld kosten en geldigheid in een bepaalde regio door de i love sneakerz kortingscode filters aan de linkerkant te gebruiken. De OV-chipkaart is de opvolger van alle kaartsoorten die in het openbaar vervoer worden gebruikt. Hier kun je ook dit abonnement kopen. Jij betaalt slechts de 4,- saldo die erop staat. Deze eenmalige chipkaart is te koop bij de NS-kaartautomaat en de NS-servicebalie en is geldig bij alle treinvervoerders.

Meer nieuws, alle nieuwsitems. Lees en bekijk hoe u opwaardeert in het artikel '. Dat kan bij een van de oplaadpunten die overal in het land te vinden zijn op stations en in winkelcentra, maar ook online. De strippenkaarten en losse treinkaartjes maken plaats voor een kaart waarop u geld zet en waarmee u in- en uitcheckt in bus, tram, trein en metro.