korting interclassics maastricht

Koop uw ticket online. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek. Je blijft altijd in onze gedachten, wij zullen jou nooit vergeten. Van donderdag 10 tot en met zondag 13 januari vindt u de knac vlakbij de hoofdingang van de grote zaal. Interclassics was begin 2018 goed voor bijna.000 bezoekers en in 2019 is er ook ┬╗ Lees verder. En voor knac-leden begint het jaar nog beter, want ze kunnen deze prachtige beurs met korting bezoeken!

Liefhebbers van de oldtimer beurs InterClassics Maastricht kunnen van donderdag 10 t/m zondag 13 januari hun hart weer ophalen in mecc Maastricht. Naar Grand Curtius in Luik Korting voor abonnees. Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club. Zowel op kantoor als op InterClassics Maastricht zullen wij zorgen voor een. Toegangskaarten met korting voor de exclusieve preview dag of een van.

V&d 20 kortingscode
Kortingsbonnen centerparcs zwemmen

Op de posters van deze editie worden karakteristieke Lancias getoond: een Lancia D23 rennsportwagen uit 1953 en een Delta kortingscode bomont.nl HF Integrale 8V uit de jaren negentig. Naar DE ticketshop, interclassics begint over: Countdown aangeboden door: 0, bezoekers 0, exposanten 0, m2 beursoppervlakte. Profiteren van korting op de toegangsprijs? Zowel de D23, het enige overgebleven originele exemplaar, als de Delta HF Integrale 8V zijn met nog zon 25 andere top-Lancias te zien op het themaplein. Daarnaast omvat Interclassics Maastricht, verdeeld over een oppervlakte van.000 vierkante meter, nog zon 800 autos van 275 exposanten, alsmede talrijke aanbieders van automobilia, onderdelen en literatuur. Kaartverkoop interclassics, voor vragen kun je steeds contact opnemen met onze Helpdesk: 31 (0) op werkdagen van 9u tot 17u. Uiteraard geeft de knac wederom acte de pr├ęsence tijdens de Maastrichtse beurs, die recent in Londen nog hoge ogen gooide tijdens de uitreiking van de Historic Motoring Awards. Meer info, word lid van de leukste klassieker community van de Benelux.

Eerbetoon aan World Expo 58 en '70 years Porsche 356' tijdens 4de editie van InterClassics Brussels. In de categorie Motoring Event of the Year behaalde Interclassics een eervolle tweede plaats. Liefhebbers van de oldtimer beurs InterClassics Maastricht kunnen van donderdag 10 t/m zondag 13 januari hun hart weer ophalen in mecc Maastricht. 2,50 en voorkom rijen aan de kassa. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden.