ns kortingskaart studenten afgestudeerd

op de gratis NS kortingskaart. Je maakt een account aan, vult een aantal gegevens in, zoals bijvoorbeeld het kaartnummer van je studenten OV-chipkaart en een pasfoto. Heb jij ooit een Studentenreisproduct gehad en ga je binnenkort afstuderen? Stop je met studeren of duurt je studie langer dan gepland? Soorten NS voordeelurenkaarten,. Deze hebben wij hieronder behandeld en ook de actie codes hebben we nogmaals gepubliceerd, zodat het aanvragen van een gratis NS kortingskaart soepeler verloopt. Het Ministerie van Infrstructuur en Milieu biedt afgestudeerden een gratis koringskaart aan om met 40 korting met de trein te reizen door Nederland. De korting geldt wel pas na 9 uur s ochtend en niet tijdens de spits. Voordelen van de kortingskaart, nog even de voordelen van de kortingskaart op een rij: Met 40 korting een jaarlang met de treinreizen.00 uur en in het weekend.

Aanbod afgestudeerden Studenten
Kortingskaart NS voor afgestudeerden Auto en Vervoer
Ns kortingskaart studenten afgestudeerd bongo gift
Gratis 40 kortingsabonnement voor afgestudeerden

We leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct.
Dan staat alles bij elkaar!
Je kunt ook kiezen voor 52 korting op een ander NS-jaarabonnement (m.u.v.
Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je Studentenreisproduct.
Kortingskaart NS voor afgestudeerden Na je afstuderen is het wel even wennen, normaal pak je elke vorm van openbaar vervoer en kost het helemaal niets, maar als je afgestudeerd bent is het voorbij!

Concertgebouw kortingskaart, Samen reizen met korting studenten ov, Korting voor studenten laptop, Studenten ov bevrijdingsdag korting,

Actiecode voor het aanvragen van de gratis NS kortingskaart. Wacht niet te lang! Hoe krijg je de kaart? Dit geldt ook wanneer je meereist met iemand. Gratis met 40 korting reizen, ben je pas afgestudeerd? De kaarten moeten afgestempeld worden op het station van vertrek, daarna kun je er de hele dag mee reizen door Nederland. Als je in de afgelopen 48 uur het Studentenreisproduct hebt gewijzigd is dit waarschijnlijk nog niet doorgevoerd in het systeem.

Delifrance studentenkorting
Studenten bier korting
Studentenkorting ns international