korting bioscoop vue

de tijd om naar de bioscoop te gaan vanwege vrije dagen door feestdagen en vakanties. . Korting is gebaseerd op het meest voorkomende standaardtarief van 10,30 bij enkele locaties kan dit bedrag anders zijn. De E-Ticket(s) ontvang je binnen 1 uur na het bestellen. Deze is niet geldig op feestdagen en in de kerstvakantie. Klinkt leuk inderdaad, maar ng leuker is het dat je op alle films tot 2,- korting krijgt.

korting bioscoop vue

Klinkt leuk inderdaad, maar ng leuker is het dat je op alle films tot 2,- korting krijgt. Voorwaarden: De korting is geldig van maandag tot en met donderdag op het avondtarief. Vue bioscopen zijn landelijk vertegenwoordig en hebben uiteraard korting voor de bioscoop. Ook bij de, vue bioscopen krijg je je korting voor de bioscoop als je een CJP-houder bent.

Mtk fashion kortingscode, Btw korting bouw,

Tickets zijn 12 maanden geldig. Reserveren kan telefonisch bij de bioscoop en kost 0,80 per ticket, de reserveringkosten kunnen bij de kassa in de bioscoop worden betaald. Reguliere e-ticket is op alle dagen geldig. Korting krijg je hier door de leeftijd tussen 12 en 17 jaar te hebben. De parkeerkaart dient u voor het uitrijden samen met uw inrijkaart aan te bieden aan de betaalautomaat van de parkeergarage.

Kortingcode koopje.co, Korting met airmiles bij bol.com, Kortingscode nrc, Tenkateshop kortingscode,