korting reizen 65 plus ov

u recht op 40 voordeeluren korting en keuzedagen. Hierdoor wordt automatisch minder afgeschreven van je saldo bij het uitchecken. Vraag uw OV-chipkaart aan, het vervoersgebied. Reizen op kortingsproduct, je kunt kortingsproducten kopen, zoals Altijd voordeel of Dal voordeel. Het enige voordeel van het Altijvoordeelurenabonnement is dat u naast 40 procent korting in de daluren ook 20 procent korting heeft in de spits maar 240 euro per jaar is meestal voor een senior die niet meer werkt aan de dure kant. Bij NS krijgt zij alleen korting als zij een abonnement afsluit. Als u die al heeft kunt u er binnen een dag en meestal binnen een uur een abonnement opzetten. Via de buttons hieronder kunt u zien welke regeling voor welke Rotterdamse regio van toepassing.

Om als 60 of 65-plusser te profiteren van deze korting dient u een Dal Voordeel abonnement te kopen, waarmee u deze korting ontvangt. U hoeft niet meer in de spits te reizen, waardoor u gebruik kunt maken van de daluren; U kunt 3x het Kids vrij abonnement voor (klein)kinderen aanvragen; U kunt 3 passagiers meenemen met 40 korting; 65? Met een weekendvrijabonnement kunt u tot 31 december voor 20 euro per maand vrij reizen in de weekenden vanaf vrijdagavond half zeven tot.00 in de nacht van zondag op maandag.

Calvin klein ondergoed met korting
Beeld en geluid hilversum kortingsbon
Nemo korting postcodeloterij

De spits is van.30-09.00 en van.00-18.30. Je hoeft hier niets voor te doen. Je kunt dan gebruikmaken van leeftijdskorting als je op saldo reist. Inwoners uit Vlaardingen, woont u in Vlaardingen, klik dan verder voor alle informatie. U kunt dan elke in een periode van twee maanden een dag vrij reizen en daarboven een keer per jaar een dag naar keuze. Het Vrij Reizen abonnement is geldig van maandag t/m vrijdag vanaf.00 uur. Check eerst de geldigheidsdatum van uw kaart. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, toestemming voor het gebruik van cookies. Kijk op voor kortingsabonnementen voor de trein. De kaart weet dus dat je recht hebt op leeftijdskorting. Met de bus, tram of metro mag u altijd met korting reizen als u dat maar doet met uw persoonlijke ov-chipkaart, zoals Hertog al aangaf. Voor 65-plussers heeft NS wel extra voordeel: bij de abonnementen Dal Voordeel en Altijd Voordeel kan zij Keuzedagen kopen.

OV-chipkaart - Kinderen, 65-plus en groepenkorting reizen 65 plus ov