dagje zwemmen center parcs aanbieding

bowling. Bestel hier je cadeaubonnen voor een bezoek aan onze Aqua Mundo. Meer info, dé nieuwste attractie, kick! Voor de echte waaghalzen: de Turbo Tunnel, waarin je door een enorme waterstraal in een rubberen band omhoog wordt geblazen, omlaag, door bochten en met volle vaart door de rechte stukken van de glijbaan.dagje zwemmen center parcs aanbieding

Een dagje uit in Center Parcs.
Ga bijvoorbeeld heerlijk zwemmen in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo!
Verblijf je niet in Center Parcs, maar wil je wel graag een dagje uit om te zwemmen?

Dagje zwemmen in Aqua Mundo Center Parcsdagje zwemmen center parcs aanbieding

Klik voor info, deze website maakt gebruik van cookies. Ook terecht voor: Dineren in én van onze restaurants Shoppen in de Market Dome Ontspannen in onze Sauna Klimmen in de High Adventure, op 4 meter hoogte! Bezoek de Sauna voor optimale ontspanning. Deze website maakt gebruik van cookies. Lekker shoppen in de Fashion Store, Toys Souvenirs of Aquatique. Sportactiviteiten zoals bowlen, Klimtoren, Adventure Golf, High Adventure, Laser Battle of Paintball. Meer info, kinderfeestjes, center Parcs Erperheide biedt een geweldige locatie voor een spectaculair kinderfeestje! In het veilige Kinder-doe-bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven. Kinder-doe-bad en peuterbadje voor de kleintjes. Wie krijgt het balletje zo snel mogelijk in de hole tijdens het minigolfen? Een dagje zwemmen bij Center Parcs De Eemhof is alles wat je van een heerlijk dagje weg verwacht!

Dat kan in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. In de Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken. Je vindt er watervallen, glijbanen. Een dagje zwemmen bij Center Parcs Het Meerdal is alles wat je van een heerlijk dagje uit verwacht!