korting trein naar antwerpen

reis is geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia, tenzij in de voorwaarden anders is vermeld. Voor slechts 18,50 reist u al retour in het weekend! U kunt er dansen, ontspannen of flirten topshop kortingscode met de artiesten die op de Libelle zomerweek van 2018 aanwezig zijn. Via /afgestudeerd heeft de NS een speciaal aanbod voor ex studenten. Lees meer: Trein naar Ouwehands dierenpark Rhenen. Kinderen van 4 tot 11 jaar betalen slechts 17,- voor een combiticket en volwassene 31! Nieuw: HappyRail, boek alle internationale treintickets naar Antwerpen via ons nieuwe platform, happyRail, én platform voor alle tickets in Europa en ver daarbuiten.

Alle, trein, kortingsacties in Januari 2019korting trein naar antwerpen

Treintickets zijn vanaf 29.p. Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis zonder plaatsreservering. Daarnaast zijn er nog een groot aantal andere exotische diersoorten te bewonderen, maar deze kunt u natuurlijk het best zelf ontdekken! Vaak is de trein dagretour met korting verkrijgbaar via onze website. Deze Weekenddagretour actie is ideaal voor een uitstapje in de lente! Zo kunnen afgestudeerden kiezen voor een Gratis Dal Voordeel abonnement voor een jaar lang of 50 korting op een jaarabonnement naar keuze. Bonobo, de Zoo is ook stamboekhouder van de bonobo.

Het aanbod is geldig tot 3 maanden na beindiging van je studie, dus wees er snel bij! Hartstikke leuk natuurlijk, maar dan raden wij u wel aan de reis van te voren goed te plannen. Wilt u op een zaterdag of zondag goedkoop met de trein? Contact Center 32 (0),30/min. Bestel dan een NS Weekenddagretour en reis op én dag heen en weer naar een bestemming naar keuze. De 4 bijzondere diersoorten met een stamboek.