condoom.nl kortingscode

als er ten minste én product in je bestelling zit dat niet door de brievenbus past. Hoe snel ontvang ik mijn bestelling. Wanneer je op werkdagen voor 17:30 besteld, heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Ook kan de volgende werkdag een tweede afleverpoging gedaan worden, daarna gaat je pakket naar een afhaalpunt.

Spaarpunten kun je inleveren voor korting op je volgende bestelling of zelfs gratis producten. Pakketpost (gratis!) als je bestelling niet door de brievenbus past. Verloopt op : 7 september 2018, geplaatst : 4 maanden geleden). De afhaallocatie weet niet dat wij de afzender zijn of wat er in je pakket zit.

Meest populair vind je de acties, aanbiedingen en kortingscode die door onze bezoekers het meest zijn gebuikt. Niet alleen onze condooms zijn veilig, bij Postcondooms bestel en betaal je namelijk SSL beveiligd. Afhankelijk van wat je bestelt gebruiken we stevige enveloppen met bubbeltjesfolie aan de binnenkant (ter bescherming en zodat je niet kunt voelen wat er in zit of brievenbusdoosjes, of een doosje voor pakketpost. Bij de meeste producten staat de standaard verzendwijze vermeld (brievenbuspost of pakketpost). Betaalgemak is spasereen maarsseveen kortingsbon utrecht ook gegarandeerd, je kunt onder andere kiezen voor ideal, PayPal, Creditcard, of Achteraf Betalen als betaalmethode. Bestel alles van Pjur met 10 korting. Wehkamp hebben ben jij de eerste die deze kortingscodes in de mailbox krijgt. PostNL schrijft voor dat een brievenbusopening ten minste 26,5 cm x 3,2 cm dient te zijn.

Aanbieding geopend, geen kortingscode nodig! Een pakket niet afhalen ontslaat je niet van je betaalverplichting indien je voor achteraf betalen hebt gekozen. Vaste klant worden van Postcondooms is bovendien een goed plan, met een account krijg je namelijk automatisch spaarpunten bij iedere bestelling die je doet. Het duurde dan ook niet lang voordat het begrip kortingscode zijn intrede deed in de digitale wereld.